iFuneral och my family

I dag har det hänt. Min iPod är död. Eller död och död, den hittar inte sig själv :S. så typiskt.
men inget kan förstöra en "morgon" som den i dag. :) allt blir lite lättare.

hoppas solen skiner i morgon med.


----
I dag har jag pratat med min pappa för första gången på en månad känns det som. saknar honom, han är en bra pappa. vi har haft våra obligatoriska bråk och har kunnat sabba ungefär vilken middag som helst, ingen pappa kan moralpredika som min och ingen kan ge ett barn så dåligt samvete. men det är fortfarande världens bästa pappa <3

Kommer på mej själv med att sakna min familj jättemycket, det är inget jag reflekterar över sådär jättemycket, antar att alla saknar sina familjer. Men så är det inte. Många av de jag känner har separerade mammor och pappor, de verkar någonstans vara lite bittra över att de har det så. Att åka hem är inte lika underbart i deras värld som i min.  När jag pratat med pappa fick jag sån hemlängtan att jag var tvungen att boka tågbiljetter :) åker 19e mars kommer tillbaka 26e. hoppas min syster är hemma då.  gillar förövrigt att efter att ha legat i KRIG med SJ's hemsida fått biljetter hem och tillbaka för under 300kr (299) YAY


nu ska jag bowla med kåren!


puss!

women are from Venus, men are from Mars

ibland stämmer det så sjukt väl. Kvinnor och män KAN inte kommunicera, jag tror det är den största sanningen som finns. Det spelar ingen roll hur mycket du kan prata med en karl, om han så är en vän, flirt eller din fästman, när det kommer till saker där känslor och kön spelar roll fungerar aldrik kommunikationen. Ialla fall inte om ni har ett förhållande där sex är intressant.

Jag tror det handlar om att vi tror vi ser saker på så annorlunda sätt. Jag tror att det bland tjejer ofta finns en större vilja att hitta en partner på längre sikt och att det för fler killar handlar om... om...  ehh.. JA VAD!? Vad fan vill dom? Och det klassiska svaret är "fråga så får du veta" men om du vet vad du vill ha för svar, men inte vill fråga för rädslan att få "fel" svar, hur gör man då? Frågar ändå? Eller  insinuerar du på ett kvinligt sätt vad det är du egentligen vill?

Det kommer som en cock för endel att jag är fruktansvärt kvinnlig i mitt sätt att kommunicera (jag är "manlig" i mitt sätt att tänka. eg. enkelt är bra. hur jag nu kan veta att det är manligt när jag inte vet vad det är...)
 det förvirrar många men jag gillar enkelhet. Ja, nej, på, av är typiskt bra svar, men jag vet väldigt ofta vad det är jag VILL ha för svar och drar mej därför för att fråga. (typiskt kvinnlig paradox)

Men snart måste jag fråga för allt detta gissande gör mej galen.


var för övrigt på sjukt trevlig promenad i dag :)  trevlig men kall. (kvinnlig kommunikation FTW)

puss!

Just nu

sitter jag i en busskur och väntar på M. M är på g  från sjukan. :)

halv fem på morgonen. jag är trött. men glad. BGandet gick råbra. :D


i morgon är det bg Kåren som gäller




puss!

FinaFredag!

I dag är det fredag, det känns ganska bra. Sov bort lite för mycket av dagen, vart lite sent hos M igår.
BGar själv på puben i kväll (premiär) ska bli galet spännande.

Det var ett tag sedan jag skrev här, mycket har hänt men inget värt att nämna. :S


Jag blir så överraskad av hur möten med nya människor sätter världen i spinn ibland. Nått pirr i magen av att just NI umgås och uppskattar varandra. Jag har turen att ha ett helt gäng sådana människor i denna stad. Mina pärlor.

nått annat som är speciellt är hur måna av de bästa relationerna har "en låt", den en sången som betyder lite extra. Maries Ladytron, Jennys rullar fram och Johans -vad-den-nu-heter, M's Fix You, sannes scientist. och några till.

fantastiskt.

nu är det plugg!

puss

Kollen

I dag har varit en ganska bra dag.
Vaknade (lite sent..)
Skola, knappt en timme i salen :)
Siesta (lite för lång men ack så mysig)
Handlat och pantat (god gärning)
Tränat (step)

sjukt bra dag.

Njuter verkligen av min träning, i dag var Richard och Jenny med, då blev det ännu roligare. Det är inte bara träningen som känns bra, det känns bra att jag genomför något jag sagt att jag ska. :)

Halva nöjet med ett beslut är att se det genomfört.




Februari; Waightloss month.

Söndag

I dag är det mycket riktigt Söndag aka. vilodagen.
Vila är väl typ det jag gjort. "lånade" photpshop av johan i dag. :)
tänkte lägga upp min konst. men datorn ville inte det :S


ska väl sova i stället.
gonatt

Declaration of what?!

Jag sitter och skriver om the Charters of Freedom, dvs. the declaration of independence, the constitution och the boll (tack jenny) bill of rights. Jag får en konstig känsla, kanske ska kalla den patriotisk, nästan som att vara stolt, när jag läser om männen (och gissar om kvinnorna) som gav sina liv och sin frihet för att skapa ett land jag i dag kan kalla mitt.

Mycket kan sägas om USA, mycket negativt om utrikespolitiken inte minst. Men det är ändå en del av mej, måhända en del jag inte tänker på eller visar så ofta. men den finns. Jag känner en större patriotism för usa än för sverige nästan, mer passion ialla fall. (nu är jag ju inte så patriotisk men ändå...)

Dokumenten som förklarar usa sjävständigt och säger att var man är sin egen och att alla är lika inför lagen ger mej en varm känsla innombords.

Patriotism är en underlig sak. Att vara stolt över ett land. Att känna gemenskap grundad på gränser. Udda men tryggt. Det känns viktigt att känna till sitt lands (eller länders) historia. Det förklarar mycket i den vardagskultur vi lever i. Sveriges eviga ursäktande och USAs ständiga bufflighet. mycket är naturligvis bara politik, men allt återspeglas i kulturen. Både usa och sverige är mitt hem. det är konstigt att veta att jag bara är halv-hemma. jag lyssnar på amrikansk radio och känner ett pang av saknad när jag hör mountain dew reklam, vill tillbaka till Wallmart inte för att det är en fantastisk kedja men för att vara i mitt andra hem ett hem jag saknar. På samma sätt saknar jag mitt lösgodis när jag är "over there" det är något främmande med allting

Borta bra men hemma bäst.


Tillbaka till 1776!

Fredag

Kommer ni ihåg Kronfågel reklamen som gick för ett par år sedan nått om att på fredag är det fest då vill jag ha kyckling för det gillar jag allra mest...

den var verkligen skit-dum.
 Jag är vansinnigt trött på kyckling. kyckling är studentmaten no.1.


Nu ska jag till gymmet. :D


kram!

Nytt år-and now what?

Det bloggas äckligt mycket om nyår. Här är mitt bidrag.

Det finns många klyshiga saker att säga om nyår. Inte bara nyåret som var utan nyår som almän händelse. Ut med det gamla och in med det nya, nytt år- nya tag, ja det finns hur många som hellst. En annan grej som är rolig med nyår är folks olika löften. Undrar hur många tusen svenskar som lovar att det nya året ska bli året de slutar röka.

Det nya året kommer föra med sej många spännande saker, jag hoppas att jag kan lämna mycket gammalt bakom mej, inte för att det är ett nytt år så mycket som att det vore skönt, :) . Jag har lovat att ta fler bilder och att styra upp mitt känsloliv. Med 384 bilder från nyårsfesten så började det ju bra ^^

Nu ska jag sova.

gott nytt.

fick för övrigt en chock när jag insåg att det hux-flux blivit Januari, ganska roligt med tanke på att jag var ganska medveten om att det var nyår. Spännande spännande.  (vilket ledde till dagens tanke; Varför har vi månader?)

RSS 2.0