Skottdagen

I morgon är det den 29e februari. kan tyckas som en ganska vanlig fredag, men icket. En av alla udda traitioner för denna dag är att det helt plötsligt är okej för tjejer att fria. Dessa förledade traditioner till trotts gillar jag skottdagar, det är den en dagen om vart fjärde år man kan göra nått skumt och sen inte säga "förra året vid den här tiden" för den finns inte, det är en dag som inte finns vanliga år. fantastiskt.

Det måste ha varit ganska roligt när de helt plötsligt kom på att men DU! året är en dag kort, eller inte alla år, men vart fjärde år är det!! har jag alltid undrat varför just Februari fick ha skottdag, kunde de inte tagit en månad som redan hade en dag mer, typ maj. 


Ibland kan skottår vara till en ganska stor hjälp, det är tex. det enda sättet för mej att minnas om det är OS eller inte.
Men det finns ju dom som mest tycker att den är till besvär, denna 29e Februari, tänk alla de som föds på denna ibland försvunna dag.  kul att när vederbörande fyller 40; nja egentligen har jag bara firat 10 egentliga födelsedagar. sjukt bra.

olive juice

That's the standard now. :)

Sotis

Jag tycker verkligen att svartsjuka är ett galet oattraktivt personlighetsdrag. Och jag har det. Fett ös. Jag kan bli så sjukt sotis på gamla flammor och "brudar" i mina div. karlas liv, det spelar ingen roll om killarna och jag har nått seriöst på g eller inte jag har problem med andra tjejer. Sjukt skumt egentligen. Det är inte det att jag är rädd att förlora min kärlek eller så, men jag gillar dom inte som tjejer, det kan vara sjyssta personer, men nej.

Jag har mer än en gång myglat igenom min pojkväns sms och hittat "blablabla... PUSS becka"  jag kollar konsekvent upp dessa tjejer, vilka dom är, hur dom ser ut och varför dom har kontakt.  oftast är det bara en gammal kompis från högstadiet som nog var söt när hon var 15 och dom har kontakt för deras föräldrar känner varandra. Men ändå.


Jag erkänner min fulaste sida, jag är svartsjuk.


Nudå?!

Snörvel

Onomatopoetiska ord är bra skit, du vet ord som låter som det de betyder, vovve, flip-flop, snörvlig osv. Dom här orden är bra till att beskriva förkylning, snörvlig t.ex. det är PRECIS vad jag är. Helt galet. Vet inte om det är en bra ide att gå och träna i dag eller inte. är inte sjuk precis, men jag jobbar onekligen på det. har ett kilo vadd i bihålorna och vill mest sova.

Ringde min mamma i dag. Hon är så söt. Min mamma räddar mej när det är jobbigt. Ska bli så härligt att åka hem i påsk. Saknar min familj. Berättade för mamma om mitt L. nu är det på riktigt. :)
det känns bara lite konstigt.

Får se vad som händer i kväll
borde; skriva brev, skriva krönika, och plugga. MEEEEN vi får se vad som händer. är lite sugen på typ bio eller nått. a la carten vore najs med.
fast utan förkylning.

Ska möta marie om 40 min. Hon är för rolig. Helt underbar.


Puss!

P3, snus och röda faran.

Jag har ÄNTLIGEN fått igång min webbradio, nu kan P3 skråla ur högtalarna helt ohämmat.

Jag har en människa i mitt liv som lämnar sitt snus på mitt nattduksbord, jag gillar det. samma människa kommer hit och äter lunch i dag :) funderar på att briljera med mina matlagningskonster.

Min röda fara är opålitlig som en fullständig jag vet inte vad.


I dag ska jag få saker gjorda. :)  måste ringa mamma :S

Puss!

RSS 2.0