En till!

Det har blivit en fölis till hos mamma och pappa!
En liten Hassel tror dom att det är! Inte för att han är så himla hasselfärgad ännu, men de mörknar med åren, mamman hans var snäppet ljusare än han.



Men jag antar att vi får se, Havtorn hade varit ballt med. (Om du inte gissat så ska hästarna ha namn som börjar på "H".)
Ska bli kul att få se dem om inte så länge!


-----------------

I övrigt har detta varit en riktig berg-och-dalbanedag! Marcus kommer förmodligen redan på lördag! Sen har jar typ 13000 anledningar till att detta är en skit-dag. men det kan vi ta någon annan gång!


/emilia


mitt lag vann

Hästen fick heta Holger. jag vann.



Skyll inte på Hugo!

Nu ska jag gå händelserna i förväg. Ett av mina favvisnamn till en eventuell framtida bebis är, och har varit ganska länge, Hugo. Kort, bra, funkar på nästan alla språk, plus att det är ett gamalt släktnamn. Lite coolt så.

Så vad tror ni min mamma väljer att kalla det nya lilla fölet hemma på Berga? HUGO, vad annars?! Det måste ändras.

men han är söt.


men han måste byta namn, this family ain't big enough for two Hugo.

Peace out.

ATM

Just nu vill jag bara döda.

mest alla hantverkare som håller på att renovera hotellet där jag jobbar natt. det maskinslipas, hamras och väsnas så jag ligger i riskzonen att faktiskt döda. jag skojar inte.

jag åkte från kalmar 08.04 i måndags morse och var vaken med undantag för några timmar till i morse klockan åtta, jag är INTE redo att vara vaken nu. DET ÄR INTE OKEJ!!!

jag ska väl gråta av panik, kasta mig från femte våningen och hålla tummarna för att jag bli döv.

och ovanpå allt det så vill jag helst av allt bara vara i Kalmar och hjälpa Marcus att flytta.  officiellt en skitdag.


Bland kartonger och stök

Puh, sista veckan i kalmar har gått vansinnigt fort! helt galet, en vecka full med fest, sol och bostadssökande. Men nu har vi en! eller pepparpeppar, Marcus ska skriva på kontraktet på måndag, en styck lägenhet. tackartackar (återkommer med the 411 när kontraktet är påskrivet, vill inte jinxa det...)  och ja. lägenheten är i kalmar och den är till både marcus och mig.

men här sitter jag i kalmars stökigaste lägenhet (det ser ut som ett bombnedslag eller två) och försöker sortera ner stökigheten i olika kartonger och kassar. frågan som inte vill lämna mig är VAD I HELVETTE SAMLAR MAN PÅ SIG SÅ MYCKET SKIT FÖR?! hälften vore nog. att sen två kartonger är Marcus olika konstiga böcker om olika konstiga krig gör mig inte mer medgörlig. ska solla bort och kasta en del med, får se hur det går med böckerna. :D

nu ska jag tillbaka till mina kartonger!
pusspuss!

jag tänker inte lägga upp en bild påmitt kaos, det behöver inte dokumenteras. det är jobbigt så det räcker.

Jag är en Chanel!

Yess, jag har inget liv om nätterna och sitter på Facebook Aldeles för mycket. Ibland gör jag test jag tycker är skitdumma och ibland de som är lite mindre korkade.

I dag (natt) gjorde jag det bästa testet EVER!
 


Jag lät f.ö. bilden vara skitstor så ingen kan missa likheten mellan mig och den sensuella dojan. In ur face!
Jag vill speciellt att alla lägger märke till "you are chic and elegant" tackartackar.

Jävlar vad jag ska vara chic och elegant på onsdag. for now chillar jag med choklad och House M.D. inte tres fabulé.

Peace out.



da... gens... vi... sa!

Ni minns, snoriga ungar i röda tröjor, en liten nalle på en pinne som vinglade i rutan och annonserade med världens sämsta betoning att det var dags för dagens visa... du minns visst, du har nog bara förträngt minnet av det tillsammans med allt i joelbitar förutom introt och slutet av rädda joppe.

ialla fall. till poängen.

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

lyssna. njut. dö.

Photo-op!

ehh, jag är tillbaka i Tønsberg, klockan är 02.11 och jag håller på att somna, inte ok. Men för att hålla mig vaken spanar jag runt efter en kompaktkamera. en digital sådan. Jag älskar min D40x, men jag orkar inte bära runt på det, plus att jag är rädd om den. Den är skitbra när jag drar ut för att fota, jag vet vad jag ska fota och jag vet vart jag ska. men den är inte helt optimal att släpa runt på ifall att det dyker upp någonting kul! hence; jag ska köpa min en digital kompaktis :D

Jag är insnöad på nikon sedan iaf. fem år tillbaka, så en nikon blir det nog, har hittat en jag gillar, som även experterna verkar gilla. Den verkar använda samma kort som jag har till d40'n (SD) och det är sjukt bra. den är lite dyr, närmare 3000pix, men det kanske det är värt?

Zoomen verkar tillfredställande och bra, (JÄTTEkriterie) de enda klagomålen verkar ligga på videoinspelningsmöjligheterna, men de intresserar mig ändå inte något värst.

ska spana vidare...

För övrigt! Hur många av mina jämngamla vänner från både förr och nu ska få/har fått BARN det närmaste året?!?!
Svar; typ TUSEN! nä, men iaf tillräckligt många för att jag ska bli nervös. (tur jag är pedantisk med mina piller!)



RSS 2.0