Måndag

Jag vet inte varför jag oftast bloggar på måndagar, det är nog den här peppiga preppyideen om att "nu på måndag, då ska jag ta tag i mitt liv och bli en ny bättre människa" men nu bloggas det iaf.

Jag fick ett mejl i dag. Från släktföreningen (jag pakcar med mig namnet Hamilton och har en släktförening, hata mig lite). Jag fick altså ett mejl. Hej emilia din ansökan om stipendium är beviljad, här varså god ta 12000.  TACK!

Hejdå ekonomisk ångest. Hej sova gott om nätterna.


Annars var det ragnarök i helgen, christopher däckade i en lövhög, jag kom hem dränkt i öl och sofia försvann någon stans i dimman. Det måste ha varit skitkul.

Just nu känns det dock ganska lovande att ge fan i spriten, har typ tusen tal att räkna i matten (jag skojar inte ens, lite läskigt).

Nu; plugg
Sen; tomtemöte.

puss!

Platt Fall

Av listan i går fick jag gjort ; 0
ingenting.

men nu ska jag till bibblan. 19.45 är det yoga!

puss

Så var det dags...

Måndag. Igen. Fast i dag är ingen vanlig Måndag.
 I dag ska jag;
•Träna
•Handla mat
•Plugga

Låter inte det pepp?  Jag blir vansinnigt exhalterad.  Ehhh.......................

men jag tänkte börja dagen strongt med att STÄDA!

puss

Ibland

Ibland är man på ett sådär dumt humör. När man vill göra något för någon annans skull mer än för sig själv. Det är ju i grunden en ganska bra tanke, men ibland blir det fel, för man går in i situationen med fel motiv. I grunden måste man vilja själv för att det ska bli bra.  åt minstonde i dessa situationer.

Nu är det beautification station; ansiktsmask hej!


F.Ö sjukt bra kväll i går, sjukan och harry's med Marie. Hon är ju fan ball.

Kram!

Dummadumma och snällasnälla

I dag har börjat lite lagom kaotiskt. tvättmaskiner med fnatt, cykelturer och finne på näsan. Jag misstänker att det är måndag.
Jag har egentligen  en maskin som kallar på mig från tvättstugans innre, men den får vänta, jag måste ventilera. Det är lite mycket nu, skolan är tung, förkylningen nalkas och köket ser ut som War of the Worlds, det är inte vackert.

Böcker kvitterades ut (fel bok? tack adlibris) köker stökades ned ytterligare och tvättmaskinen tyckte fortfarande 11:03  VADÅ ELVAKOLONNOLLTRE!!!?!?! skit ned dig maskinjävel. tur att det finns en till.

nu ska här hängas tvätt!

puss

9/11

I dag är det sju år sedan 3000 människor miste livet i terror attacken mot USA, ett slag mot ett hemland jag har på en konstig plats i mitt hjärta. Det är fem år sedan Anna Lindh mördades på NK i sthlm.

Konstigt hur ett datum kan ha så många händelser som förändrar ens syn på livet.

 11 september 2008

11 september-attackerna 2001: Rökpelaren från tvillingtornen World Trade Center, med Frihetsstatyn i förgrunden.

Namnsdag: Dagny, Helny

Denna dag i historien:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Portal:Huvudsida


Egentligen ska detta inlägget handla om något helt annat; nämligen njutning.
I går kväll på kåren så var där en kille som beställde en natcho-tallrik, det mumsigaste att äta när man är på kanelen. Det bästa med natchosen på kåren är inte alltid de krispiga chipsen, den smälta osten eller ens salsasåsen men sin lagomliga styrka utan det bästa på denna tallrik av gudagåvor är vitlöksdippen. Jag kan knappt med ord beskriva hur denna karl med glädje och lycka satte i sig sin vitlöksdip, men det var nästan njutning att bara titta på.

Sen finns det den njutning otto visade i dag när hon hittade rumpan av en vetekrans i ett skåp på kårexpen. Sjukt nöjd viceordförande. Hon var lite som ett barn men en glass. Fast mer vetekrans och mer otto.

Åh, sen är jag bankettansvarig för KARMA, kalmarsarbetsmarknadsdagar 2009. Sjukt pepp.
nu ska jag försöka banka in lite mer matte i huvudet och sen ska jag till pipes och käka lite buffe med jenny och friends!

Dagens låt-Beach Boys-Surfin' USA.

puss!!



Tidig onsdagsmorgon.

Klockan är straxt över sju och det känns skumt att jag varit vaken en timme redan! Jag har gjort klart de sista uppgifterna till seminariet i dag, har haft rage över att adlibris är så dumma, har tagit dryga veckan för dem att skicka mina böcker, får dessutom inte allihopa. ska skicka tillbaka och avbeställa alla utom en. De förtjänar inte mina pengar. puckon.

så det får helt vackert bli en tripp till Akademibokhandeln, tacka värlen för stämpel-bonuskorten. nu ska jag krypa ner i sängen i tio min!
puss

Startskott

Så var det måndag igen då...

Var spexig och gick up 8 i morse, när marcus gick till skolan. HAr en timme innan jag ska göra samma, ska pallra mig till duschen snart, har fastnat framför BONs bevakning av sthlms modevecka, har sett de flesta visningarna innan men det är kul att höra modeeliten uttala sig...

I dag är annars en snäll dag, biologi till lunch och sen plugga. hoppas på att jag får mina böcker i dag med. Fasar lite för hur veckan ska bli, massa skola och massa annat. men det blir nog bra!

utöver det är det mulet och regnigt, sprecis som förra hösten :S hoppas jag lyckas hålla deppen borta!

pusspuss!!

Relativitet

i morgon har marcus och jag varit tillsammans i sju månader, galet länge i min bok, men sätt det i relation till hur länge en kvinna är gravid- nio månader- och så är det helt plötsligt inte så mycket. Jag týcker det är spännande att se hur en relation utvecklas och hur man själv förändras med tiden. Jag reagerar i dag helt olika hur jag hade reagerat på samma situation för drygt ett halvår sedan, ganska spexigt.

Jag har en udda dag i dag, jag för för mig att jag bara vill lämna hela livet, ta med mig den som är bäst och bara fly till en solig plats och bo i en hydda av bast och äta kokosnötter och fisk resten av mina dagar.  Regninga september är ingen skitbra månad :S

Sen måste jag få ventilera mer än vanligt, hur är det tänkt att man ska reagera på när någon man gillar inte vill dela ens sanna passion med en, men det går bra att göra långt bort med nån annan?! Jag är faktiskt mer än lite ledsen, men inte så upprörd som jag kanske borde vara, jag vet trotts allt hur det förhåller sig i verkligheten. Men ändå. I'ts a DUI.

Sen är det nog en del av min lätt apatiska inställning just nu, men jag vet inte. Jag ska städa lägenheten-KLINISKT och sen är det pizza och dead poet society och storböla som gäller.

Vad ska du göra i dag?!

1490:-

Hej, välkommen till livet som student, här, var så god att beställ böcker för 1500  pix. hurraaa!
EH!

nu ska jag röja i mitt och marcus håla till hem. sen får vi se vad det blir.

pusspuss

RSS 2.0