Vad som händer.

Puh, dagarna går så fort att jag knappt hinner tänka! KARMA nu på onsdag, hoppas det går vägen!  Annars är det tränaträna som gäller, har massa träningsvärk, men i morgon blir det nog lite simma ändå :) Ska jobba kåren i kväll så det blir ju en sorts motionsrunda med :)

Annars?
Jo var förbannad som ett jag vet inte vad i går, gamla 'vänner' som ena sekunden skiter i att man finns för att sedan bli förbannade när man ger tillbaka med samma mynt, 'vänner' som tror att man kan släta över saker med ett "vi får ringas älskling". Att det ska vara så jävla svårt att ringa för att man bryr sig!? Inte bara för att man behöver nått.
Äh, det får vara som det är, är mest sårad för att det blir så.

Nu ska jag ner till kåren.



Puss!

Mumma!

Har precis tuggat i mig lite tagiatellepasta, en veggiebiff med lite pesto över, mumma säger jag bara! I mitt nya nyttigare liv äter jag inte sådant som korv, ketchup eller annat snusk.
.
Ska väl ta mig till gymet en veva i dag.

Kan inte fatta att det redan är onsdag, dagarnaa bara flyger förbi. Helt stört.


Nu: postlunchkoma.

Tjofadderittan p-piller!

I dag har jag plockat ut det jag hoppas var den onda orsaken till mina ökade fettreserver (onda p-stav) ska tugga Neovletta i stället och ger mig själv typ två dar innan jag glömt första pillret! Undrar hur man bäst ska komma ihåg, tejpa fast på bardumsspegeln? Larmpåminnelse på mobilen? Bådeock?

aja, ska ta mitt snart mindre feta as till gymet!

pusskram!

Allting på en gång.

All ångest på en gång. Puh. nu är det jobbigt.

Tar mig en pauspaus.

Måndag igen.

Ska snart spurta iväg till bibblan på möte, ska plocka ihopa sakerna jag ska ha me mig bara. Jäkla massa saker. Ska effektivisera mig eftermiddag hade jag tänkt. :)

Är lite förslappad och har fastnat i soffan. Dumt emilia, dumt.

Jobbade kåren i lördags, underbart roligt! Fattar inte varför inte fler vill vara med och jobba, det är verkligen sjukt roligt. Jag hade velat se fem nya varje kväll!! Det är så svårt att få folk att inse att bara för att vi jobbar utan län inte jobbar gratis, man jobbar ju på något sätt för möjligheten att kunna gå ut och festa nästa helg... Om alla hade jobbat en kväll hade det aldrig varit svårt att hitta jobbare.

Krogutbudet i Kalmar är ju som det är och jag vill bara poängtera att den bästa nattklubben i stan drivs av ideella studenter på deras fritid. Sjukt ballt.

Träffade en av mina 6 läsare i baren! Det var roligt.  Mer sånt!

HU! hade velat sova i hunda år till!  I kväll får det bli sängen tidigare!

Nu; spurt!

Dagens: Våren gör sig påminnd med soliga strålar, jag är för glad för bitterhet!

puss!

365 dagar.

Så änge seddan var det Marcus och jag bestämde oss för att det var vi. Ett sjukt bra år har gått förbi, och fort har det gått.


sjukt glad är jag.

Forgive.

Det är nog det svåraste med förhållanden skulle jag vilja påså. Att kunna förlåta att någon misstolkar och sårar, det behöver inte vara ett amoröst förhållande, det kan vara vänner som inte vinkar, när de vet att du ser, någon som inte svarar trots att de lovat. Eller så enkelt som att anta att bara för att något är sagt så är det okej att göra lite hur och när som.

I dag har inte varit en lätt dag, i morgse smsade mamma och sa att de tog bort våran gamla hund, Kinta, sjukt sorgligt. Jag tål inte att tänka på djur som dör, fråga min inte varför, men alla artiklar och bilder på döda djur, speciellt hundar, får mitt hjärta att gråta blod. Så ni kan kanske tänka er floden av tårar jag gråtit över min älskade hund i dag, minsta tanke gör att ögonen tårfylls.  Galet egentligen, hur sorg uttrycks genom tårar, det är ju inte direkt logiskt.

Sen har dagen mest inte blivit bra, med undantag för lite ab's träning och bad med Heppelhuren, tobbe och gubben. Det var dagens ljuspunkt. Det och underbaraste Sannes förståelse och kärleken jag känner för och av henne trots att vi nästan aldrig hörs. Det är svårt att hitta någon som kan förstå en som en riktigt gammal vän. Massa kärlek till dig vännis! :)

Nu ska jag gå och hälsa på marcus på sjukan, sen ska jag sova och peppa inför tvättiden kl 08.00 i morgon. Inte så jag skrattar.

Puss!!

So what?!

Det kommer för den bekante inte som en överraskning när jag avslöjar att jag har humörsvängningar.
Och det är inte lite heller.
Just nu är det upp. (kan inte riktigt minnas varför...) hehe.

aja, ska packa träningsväskan och bege mig till gymet!

pusspuss!

raspberry

i dag är jag så opeppad att jag orkar inte ens tänka på det. Lättast just nu vore att få krypa ner i sängen och låtsas som om världen utanför inte finns. För tillfället slåss jag mot femtioelva olika sorters ångest och vill mest ingenting, eller iallafall så lite som möjligt.
Apati minimerar mängden fel jag gör. Det måste vara ett bra sätt att hantera världen på.

ingen ide att deppa ner sig totalt. Men inte fasen blir det bättre av att försöka låtsas som det inte finns, ignoring 1.01.

Det låter som om det regnat i natt, det plaskar om bilarnas däck, kan inte påstå att det ökar min vilja att ge mig i kast med vardagen.


De som påstår att man ska bli glad av att träna måste ha ätit fel svamp till frukost, för det är lögn.

De få och ganska sporadiska försök jag gör av att ta mig någonstans slutar mest i ångest över att allting tar sådan tid. Ingenting verkar finnas nu, allt börjar i sommar, och vart jag är då känns obekant och ganska skrämmande.




Det deppigaste är att bilden är tagen på sommaren... ironin går inte att missa.

Ondsdag

I dag är en ond dag. En sån där dag när ångesten ligger och smyger i hörnen tillsammans med gårdagens tröja och en bortglömd strumpa. Sakerna att göra uppgår till tusen, viljan att ta tag i dem är mindre än noll. Andnöden av att inte ha gjort dem är påträngade.

Jag är arg, stressad, ledsen och *****. Det sista har jag ju ändå försökt göra något åt, men tydligen tar det tid. Vad vet jag.

jag är lite sugen på att påbörja ett litet projekt. meeen jag får se hur kul det är i morgon. Det är ju så mycket som vill bli gjort.


Jag saknar sommaren, jag saknar värmen, jag saknar långa promenader vid stensö där det obehagligaste som händer är att man stoppar tårna i lite för kallt vatten.


Ta mig tillbaka

RSS 2.0