Tenta, Sur, KARMA.

Nu är det kanske dags för en uppdatering. Jag har tenta nästa måndag och onsdag och börjar väl inse att det har pluggats för lite. Gaaaanska irriterande.

Sen är jag sur då det finns snyltare i världen som inte kan skilja på sitt och andras. GAH!

Sist men inte minst är de karma jag har lyckats få med mig massa kompetent hjälp. men fortfarande.


nej! nu är det tillbaka till pluggandet!!

Spice up your life

i dag har jag tänkt igen. denna gången på pop.

för alla som hade någon kontakt med världen på nittiotalet kan det ju inte vara någon hemlis att vår tids största fenomen är spice-girls. popigt, plastigt, glansigt och aldeles underbart.

hur många har inte någon gång mimat till minst en av dessa mäktiga hits.

det finns få, om några, artister i dag som känns så peppigt idol-iga. visst massa-massa artister rullarp å mtv, men när det kommer en spice-girls-låt blir iallafall jag lite extra nostalgisk. jag vill hoppa och dansa och vara blyg, så som det var när musiken var ny.



hur känner du nu?

Finnanskris.

Jag har undrat lite över den påstådda finnanskrisen. Jag tror inte på det är väl slutsatsen. Jag menar, vad är den grundad på? Tre maskiner i USA som spottade ut siffror som var lägre än väntat. Nah, I don't believe. Vad jag däremot tror på är att den, i svensk tappning, blir sjukt mycket värre av att det är pissigt och regnit när alla tvingar sina rödmosiga-sömndruckna nyllen ut sängen.

Mitt förslag till världen; Ligg kvar i sängen-rädda börsen!


Och nej jag har inte för mycket fritid. Kanske bara dåligt morgonhumör.

Support

I går var det svampplockning, i dag är det göteborg!
båda dagarna har inneburigt att gå upp aptidigt!

nu ska jag skynda till kåren!!


pusspuss

sådant som sårar

Det finns situationer där människor man trott varit ens vänner varken hälsar eller verkar bry sig något vidare värst. Fine, själv kanske man inte är bästa vännen jämt, missar, glömmer och säger fel, men en uns glädje eller ett försök till hej innan raddan av fel och problem radas upp hade ju varit ganska najs. Det är väl som med alla relationer, ett givande och ett tagande, men en del bekanta verkar inte kunna släppa sånt som kanske inte är så roligt att höra. Det värsta av alt är att säga till vore fruktlöst, då kommer en salva tillbaka som varken känns motiverad eller sann.

Annars då? jo fan, har en långsam dag i dag, a la catren är bokad till i morgon XD. Ska snart sätta mig med darivata och polynomfunktioner. Hurraaaa!! :S

first; shut-eye


Dagens eloge går till världens bästa vän, karl, älskare och människa
Min älskling

RSS 2.0