aahhhh

Livet är hårt.


men jag tar en stella och sätter mig i skuggan och njuter av brännan jag jobbar på :)

puss!!

jag lever.

så, nu är jag framme. eller, jag har varit framme i nästan två veckor, men ändå.

jag har landat i wyoming och allting är skitbra förutom att marcus är svår att få tag på :( men det blir långa mejl istället för många :)

Annars är allt kalas, jobbar, solar och äter glass. hejaheja ben och jerry kylen!!!


kan förövrig avslöja att neapolitan dynamite är F A N T A S T I S K!!! hälften chocolate brownie och andra cherry garcia. tackartackar.

Nu ska jag göra mig redo för jobbet!


Det finns saker jag inte har här dock;
öl på krögers med marie, promenader med jenny, chilla på balkongen med johan och bara hänga på kåren och göra ingenting vettigt med alla mina andra älsklingsnötter!

pusspuss på er alla hemma i sverige! Saknar er jättemycket!

Resfeber

Puh, 13/6, lördag morgon klockan 07.40 lyfter ett plan från Arlanda bärandes min lillasyster och mig till andra sidan atlanten, USA alltså. Till den 14e september ska jag roa mig i detta mitt andra hemland. ska bli spännande. har jobb, bostad och lillasyster i handen så det kommer gå fint, lite ont i hjärtat att lämna älsklingen på fel sida "pölen" men vi ses i början av september igen. :D

Just nu är det mest fjärilar i magen och oreda i packningen. Ofärdiga saker i sverige och almän kalabalik i livet.

Lite update så mest. Nu ska jag nog packa lite till.


puss!

Heartache

Det är konstigt hur det kan göra fysiskt ont att behöva säga hejdå. hur en människa kan finnas i hjärtat så djupt att det inte går att förstå ett liv utan den. och att inse att de kommande tre månaderna kommer bli just det, ett liv utan varandra. Jag har konstant gråten i halsen och känner mig så labil och ensamare än jag någonsin gjort. skulle ge allt för att få höra min underbarastes röst, om än för bara några minuter. att få en kram eller bara få hålla handen.

Jag hoppas att det blir lättare för jag överlever inte annars. helt ärligt, mitt hjärta kommer sluta fungera!


//emilia

RSS 2.0