Today

I dag är jag så SJUKT lycklig att det läcker ur ögonen på mig.  Jag har så mycket i mitt liv som är så värt att leva för. Provjobbandet gick bra, min pojkvän är bäst i världen och jag har underbara vänner och jag är så lycklig.


Nu ska jag ut och dricka lite öl.

puss!

Söndag hela veckan

I dag är det söndag, det är en ovanligt oladdad söndag, upp kl 9, städar för tillfället, ska hänga lite tvätt och städa vidare, ganska pretto men en städsöndag är ganska najs. Ska till Kalmar tjugo över sju i morgon :O  har intervju med olearys två, håll tummarna!  vore så galet najs med jobb. kunna glassa runnt i Kalmar vore inte helt fel det heller.

Var ju som bekant till Gävle i fredags natt och kramade lite på marcus, nu vet jag även hur en 130-nånting lång båt ser ut i maskinrummet, och jag har chillat på bryggan på den samma.


Nej! nu ropar tväten på mig!

kram!

i morgon

I morgon får jag krama mannen i mitt liv igen, i morgon får jag känna den där underbara doften av han som jag älskar så mycket, i morgon ska jag till Gävle och träffa min Marcus. Och jag finner knappt ord för att beskriva hur lycklig det gör mig.

Men att ses är inte bara underbart, det betyder ännu ett tårfyllt farväl och vetskapen att nästa kyss är den sista på några veckor. Det gör fysiskt ont att tänka på det nu så det ska jag sluta göra och så ska jag bara tänka på att jag om 24 timmar håller hårt i min älskling!


Puss på dig Marcus!


Världens underbaraste människa.

Uppdate 1

Nu!  Nu är det dags för en uppdatering i stil med jag vet inte vad. Det enda sorgliga är att det egentligen inte finns nått att uppdatera om...  Är i uppsala hos päronen på obestämd tid, kärleken är till sjöss, det är 12°c ute
och jag sitter i shorts i köket och vet inte vad jag vill göra med mitt liv. 

De preliminära planerna jag har (alla mina planer är preliminära, jag får krupp annars och bli handlingsförlamad) är att i höst läsa collegeår i Kalmar och peppa upp mina gymnasiebetyg, bo ihop med Marcus och skaffa ett jobb. Ett bra kvällsjobb.  Utöver det så SKA jag börja dansa igen, minst balett och nått mer. Sen är det nästa sommar och då ska sparat kapital gå till hyra och en NOLS kurs (jaja, jag tjatar men så är det)  gärna en packpacking-nånting blött. Sen får vi se om det blir med kurser, de suktar efter instruktörer och det vore sjukt roligt att FÅ kurser. NAJSNAJS.

I det lite närmare vet jag inte riktigt, vill landa nått soft jobb i Kalmar från mitten av juli, bar, hemtjänst you name it. Och peppa inför hösten och flytta och så. En lägenhet behöver jag ragga upp med...

Nu ska jag ut och njuta av det halvdassiga vädret. hurra för svensk sommar (btw har det varit 30° i typ en vecka...)

puss

RSS 2.0