Vad man söker sig till...

Ibland är det konsigt hur annars fullt friska människor söker sig till olycka, hur man inte kan låta bli att läsa en ångestframkallande artikel eller hur det är svårt att hålla tassarna borta från smutsig information du egentligen inte vill veta.

Den självdestruktiva sidan av människan är nog den mest farsinerande... och motbjudande.

Mitt Okända Förflutna

Helt sjukt, i dag la en gammal klasskompis till mig upp gamla klassfoton från lekis till 9an (i små städer går man i samma klass Lääääääääänge...) lite kul men mest jobbigt. Hur eller hur så är det intressant att se vad det blivit av alla. En på den tiden soft snubbe har tydligen gått bort (han hade då epilepsi, vet inte om det var det) kom lite sådär paff, jag är fortfarande lite berörd av det. Sen visade det sig att det i min klass på lekis gick en Soran. Soran har jag inget som helst minne av, men har har tydligen vuxit up och blivit Soran Ismail. Jag borde få minst tio kändispoäng.

Men det fick mig att tänka på hur sjukt spexigt det är vart alla tar vägen, inte konstigt att det är lätt att få ångest över livet och framtiden. Det kan verkligen gå hur som.

Men ialla fall, tack för the re-hash!

puss!

Wohoow!!

I dag är det onsdag, en i mina ögon sjukt bra vecko-dag :D
Jag har fått nästan all matte gjord, det går bättre än jag trodde, är verkligen bra att gå på föreläsningarna. Fick dock inte min fysikbok i dag vilket oroar mig, hade behövt ta med den på tåget i helgen.

Helgen ja! Jag ska till götet och hjälpa min kusin flytta, ska bli najs att få se vart han ska bo! Kul att komma bort från stan lite med, första BG-fria veckan på ett tag, gruppen blev lite mindre igen i går, men det är bra att vänner prioriterar sig själva först, önskar jag kunde det lite oftare i alvarliga situationer.

Nu ska jag kasta ihop en bag med träningskläder! :D jenny och jag ska inta Nautilus och träna bort lite löst fläbb. Sen hinner jag nog lite mer matte!

Pusspuss!

dagens: Inte ens Rewind på MTV är lika hett som min rosa mjukisdress.

Request

På request ska jag försöka skriva oftare.

Det känns som om människor lätt och ofta utvecklar mönster, vissa bra och vissa dåliga. Vänner til mig har notoriskt dåliga mönster med okontrollerbart beteende och kaosartade val, andra jag känner verkar bara kunna göra smarta val. Som vanligt uppfattar jag mig själv finnas någonstans i mitten, ibland blir det bra, men oftast, lite beroende på the topic, går det verkligen inte och det spelar ingen roll hur mycket jag övar och tänker, det går åt helvete! När det kommer till min privatekonomi kan jag inte handskas med pengar, det följer alltid samma mönster; pengar in den 25:e splurge till den 30-ish när det är räkningsdags, då loggar jag in på kontot och får en hjärtattack, betalar alla mina räkningar och överväger att klippa kortet.

Det är inte att jag inte VET hur man gör (spara, slösa, tänka före, tänka efter... blablabla) jag verkar mer vara immun mot att vara förnuftig! Tur jag har en pojkvän som gör ett tappert försök att tygla mina oekonomiska tänk. Helt stört.

Så dagens sanning; tänk efter före, det är bättre senare.

Puss!

I dag.

I dag kommer bli en tiung dag. Jobbade puben i går och känner i kroppen att en fyra-fem timmar inte är tillräckligt. Ska pallra mig till kåren för att låta galenskaperna börja.

Och naturligtvis gick frukosten åt helsicke. Skit-ägg och gammal äckel-kaviar
:(


Hoppas din dag är roligare.

Tenta-fredag!

i dag är det kemitenta, i går var det fysiktenta. puh, i dag kommer inte kännas lika bra som igår. Hej omtenta :S
På måndag är det drogutbildning för kårens räkning. Sen är det Matte D och Fysik B, jag ljuger när jag säger att jag inte är nervös. :S

Nu; frukost
Sen; Tenta
Sist; bio med Marcus för att fira att det är ett år sedan vi träffades! <3

Puss!

Tidig morgon.

Klockan är åtta, jag har en förkylning som inte vill ge sig, jag har ångest allan inför tentorna om en vecka, du vet sån förlamande ångest så det inte går att få någonting gjort alls.

plus att igår hände topp tre värsta saker i mit liv. HU!

Nu ska jag försöka trycka det åt sidan och bara njuta av min fysiklektion. Fat Chance.

Puss

ANTM och öjl

Jag har övergett neoprene till förmån för americas next top model säsong 11.  Jag har röstat igenom att franska Marjorie ser ut som justin long. sjukt. inte på bild men på tv Appselut! 

hu. borde läsa ett hundratal sidor. meeeen nja


ska sova tio hade jag tänkt. 

nu;nattis

Efter stormen.

Ganksa kalasigt sömnig, trött och sånt. Sitter på tåget mellan Götet och Kalmar och funderar på hur våren kommer arta sig. Tar mig en paus och kollar på Pulp Fiction, underbar film, sett den många gånger. Quentin tarrantino är en mästare, men viss fallenhet för fossingar.

Det är på andra sidan jul och nyår, ett nytt år stundar och det är många dagar som ligger framför, men det är fortfarande nytt och peppigt. I'll leave it at that.

Planerna varierar lika fort som veckodagarna, en ny varje dag. Men jag har ändå ett mål.




When I had what alcoholics call a moment of clarity.
    Så jääävla bra film. Nu ska jag lära mig allt om Neoprene.


Puss



RSS 2.0