Skottdagen

I morgon är det den 29e februari. kan tyckas som en ganska vanlig fredag, men icket. En av alla udda traitioner för denna dag är att det helt plötsligt är okej för tjejer att fria. Dessa förledade traditioner till trotts gillar jag skottdagar, det är den en dagen om vart fjärde år man kan göra nått skumt och sen inte säga "förra året vid den här tiden" för den finns inte, det är en dag som inte finns vanliga år. fantastiskt.

Det måste ha varit ganska roligt när de helt plötsligt kom på att men DU! året är en dag kort, eller inte alla år, men vart fjärde år är det!! har jag alltid undrat varför just Februari fick ha skottdag, kunde de inte tagit en månad som redan hade en dag mer, typ maj. 


Ibland kan skottår vara till en ganska stor hjälp, det är tex. det enda sättet för mej att minnas om det är OS eller inte.
Men det finns ju dom som mest tycker att den är till besvär, denna 29e Februari, tänk alla de som föds på denna ibland försvunna dag.  kul att när vederbörande fyller 40; nja egentligen har jag bara firat 10 egentliga födelsedagar. sjukt bra.

Kommentarer

Lämna din kommentar här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0