En hyllning till det svenska rättssystemet.

För att fullt ut förstå mina aggressioner läs;
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=805965

Artikeln handlar om Anders Eklung, han som våldtog Engla för att sedan mörda henne. Eklund har  dag mött sin dom och den ser ut att bli livstids fängelse. I artikeln står det att läsa "En rättspsykiatrisk undersökning har visat att han inte är allvarligt psykiskt störd, och att han inte heller var det när han begick sina brott." Nä, okej han har ju inte våldagit och mördat en tio årig flicka, och några till, han är helt frisk. (enda fördelen här är att han får ett tyngre straff...)

Det är lite speciellt med det svenska rättsystemet, atingen är du sjuk, och då är det synd om dig som mödat och lemlästat, så dig låser vi inte in så mycket, eller så är du frisk. och ja, då är du ju FRISK dig måste vi nog låsa in lite mer! Friska människor mördar och våldtar inte. Sjuka människor ska kanske inte vandra runt på gatorna om de är kapabla till mord och väldtäkt.


Det finns klipp ur stämningansökan med i artikeln som då ska peka på att herr Eklund har utfört rätt sjukt grova saker;
 "I fallet med Pernilla Hellgren ska Eklund enligt åtalet ha knuffat omkull henne på marken, "tillfogat henne skador i huvudet, satt sig grensle över henne och tagit stryptag om hennes hals, hållit fast henne och tilltvingat sig samlag".

Direkt efter samlaget ska Eklund "uppsåtligen berövat Pernilla Hellgren livet genom att strypa henne"."




För det låter friskt. Tur att han kommer ut snart, livstid i Svea rike är ju som bekant inte så länge. Ibland ligger det ju nära till hands att deportera kräken till länder där de kan straffa folk på riktigt.


//emil

Kommentarer
Postat av: mikko

you don't have to be sick to do that shitt...

I mean, what happened to Craaaazy!

2008-07-21 @ 00:07:26
URL: http://inu-i-am.blogspot.com
Postat av: emil

truetrue...

2008-07-21 @ 10:53:31

Lämna din kommentar här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0